Ticketsysteem software

Waarom een ticketsysteem?

Klantenservice is in enkele jaren naar een heel nieuw niveau getild. Klanten mogen verwachten dat er 24/7 een helpdesk beschikbaar is en dat via verschillende kanalen. Facebook, Twitter, mailen, of bellen, het moet allemaal kunnen. Als klantenserviceafdeling kan het lastig zijn het overzicht te houden. Klanten met uitgebreide klachten hebben prioriteit boven een simpele vraag, maar een inbox kan al snel een warboel worden als er geen systeem in zit. Casengo heeft daarom een ticketsysteem ontwikkeld waardoor het helpen van klanten ineens een stuk ordelijker kan gebeuren.

Hoe werkt een helpdesk ticketsysteem?

Wanneer je een helpdesk hebt voor een groter bedrijf, kunnen er flink wat vragen binnenkomen. Zeker als er ook nog meerdere kanalen zijn, is het van belang om een ticketsysteem te hebben. Een ticketsysteem is software waarmee je klanten opgeslagen worden onder een zogenoemd ticketnummer. Zo is het makkelijk om terug te zoeken naar een specifiek geval of naam. Daarnaast kun je in één oogopslag zien hoe het ervoor staat met de afhandeling. Iedere ticket kun je namelijk een tag meegeven. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat het gesprek nog loopt, dat het is opgelost of dat de klant nog een antwoord moet krijgen.

Voordelen van een ticketsysteem


Zeker wanneer er meerdere kanalen zijn kan het voorkomen dat klanten via verschillende wegen binnenkomen. Het scheelt een hoop tijd als je niet iedere ochtend je inbox op de mail na moet gaan op gesprekken die nog lopen of klanten die nog antwoord moeten krijgen. Dankzij het ticketsysteem is dit namelijk meteen duidelijk en kun je direct aan de slag. Ieder binnenkomend gesprek krijgt direct de juiste status, dus geen zorgen meer dat je iets over het hoofd ziet! Het schakelen tussen de verschillende kanalen is ook verleden tijd dankzij Casengo. Of het nou WhatsApp of mail is, álles is in één applicatie af te handelen. Houd het hoofd koel met het overzicht van Casengo en help klanten snel en efficiënt. Neem gerust contact met onze helpdesk op als u vragen heeft.

One helpdesk system for all your customer service challenges!

…and find out how you can organize your helpdesk in a smart way!

Over 1800 happy customers world-wide rely on Casengo

Logo Loreal
Logo Texas
Logo Danone
Logo Uber
Logo ABN AMRO

Ready to get started?

Give your service a boost.