Customer support software

Customer support software is de basis voor een blije klant


Tegenwoordig gaat klantenservice veel verder dan alleen het beantwoorden van een mail. Waar het vroeger normaal was binnen enkele werkdagen een mail te ontvangen, willen we nu eigenlijk binnen enkele minuten een reactie. Maar daarmee is het nog niet altijd goed, want we willen niet zomaar een reactie. Humor of zakelijk, informeel of juist formeel, het kan allemaal met de customer service software. Er is namelijk één ding dat iedere klant wil; en dat is persoonlijk geholpen worden. Niet een standaard antwoord of het gevoel alsof je tegen een robot praat. Met de customer support software van Casengo is het met iedere klant weer een feestje om ze te mogen beantwoorden, want blije klanten zijn de basis voor iedere onderneming.

Customer service software, je kunt niet meer zonder

Overzicht. Dat is wat je wil op een klantenservice afdeling. Je wilt op de hoogte zijn van wat er allemaal gebeurt, waarover veel gesproken wordt en waar de eventuele klachten binnenkomen. Met de customer service software van Casengo is het niet langer een uitdaging. Kom gemakkelijk in contact met klanten, bouw relaties op en bereik nóg meer klanten. Door het instellen van ‘snelle antwoorden’ kun je met enkele klikken een antwoord naar de klant versturen zonder steeds opnieuw hetzelfde bericht te moeten typen. Met onze customer support software ben je niet kostenbesparend, het levert ook nog eens tijd op voor andere taken!

Samenwerken door customer support software is de sleutel

Voor het helpen van klanten is het belangrijk dat je als team ook op één lijn ligt. Houd elkaar op de hoogte over nieuwe veranderingen, nieuwtjes of speciale gevallen. Onze customer support software biedt namelijk de mogelijkheid om onderling contact met elkaar te houden. Zo kun je gemakkelijk en snel onderling communiceren en ontgaat je niets! Met het gemak van Casengo customer service software kun je alle kanalen koppelen als live chat, e-mail én Facebook Messenger. Met behulp van de rapporten en analyses weet je meteen waar nog winst te behalen valt en waar bijvoorbeeld de klanten het meest zitten. Wil je graag meer weten over onze software? Neem dan gerust contact op!

One helpdesk system for all your customer service challenges!

…and find out how you can organize your helpdesk in a smart way!

Over 1800 happy customers world-wide rely on Casengo

Logo Loreal
Logo Texas
Logo Danone
Logo Uber
Logo ABN AMRO

Ready to get started?

Give your service a boost.