Customer service e-mail software voor een goede afhandeling

Customer service e-mail software


 Customer service e-mail software nodig? Casengo is het totale softwarepakket waar je klantenservice behoefte aan heeft. Niet alleen kun je via Casengo je binnenkomende e-mail berichten organiseren, maar Casengo biedt daarnaast de mogelijkheid meerdere kanalen te coördineren in één pakket. Naast customer service e-mail software is Casengo dus ook een pakket voor binnenkomende klantenserviceberichten via Facebook, WhatsApp en telefoon. Tegelijkertijd is met Casengo meteen de status van deze binnengekomen berichten te zien. Afgehandeld, in behandeling, of nog in afwachting van behandeling. Al je medewerkers kunnen tegelijk met het systeem werken, waardoor deze altijd up-to-date is.

Customer service e-mail software die gedeeltelijk geautomatiseerd werkt


De customer service e-mail software van Casengo kan zo ingesteld worden dat meerdere vragen vooraf beantwoord kunnen worden. De selfservice chat, die geïntegreerd is in onze customer service e-mail software, zal deze kant en klare antwoorden zo direct kunnen presenteren aan klanten. Zonder dat hiervoor werknemers nodig zijn om de vragen persoonlijk te beantwoorden. Het is daarnaast ook mogelijk om online service pagina’s aan te maken. De veelvoorkomende vragen kun je hierop organiseren en beschikbaar maken voor klanten. Deze handelen hun vragen namelijk veel liever zelf af via internet of via WhatsApp, dan dat ze telefoneren. Een win-winsituatie dus voor je bedrijf en de klant.

Customer service e-mail software met uitstekende feedback


 Met Casengo heb je voor je bedrijf een customer service e-mail software pakket dat de klantenservice zowel effectief als zeer efficiënt afhandelt. Tegelijkertijd kan je via dit softwarepakket ook direct de rapportages inzien van de afhandelingen. Hoe snel worden de klantenservice berichten bijvoorbeeld afgehandeld? Wat voor type berichten komen het meeste voor en is het wellicht handiger om deze berichten via kant en klare antwoorden af te handelen? Met Casengo neem je weer de regie in handen over je klantenservice. Kijk eens naar de verschillende softwarepakketten die wij aanbieden onder prijzen. Heb je vragen, dan kun je onderaan de pagina contact met ons opnemen of telefoneren naar 088 - 227 3600.

Eén helpdesk systeem voor al je klantenservice uitdagingen!

…en ontdek gelijk hoe je je helpdesk slim kan inrichten!

Über 1800 zufriedene Kunden weltweit vertrauen auf Casengo

Logo Loreal
Logo Texas
Logo Danone
Logo Uber
Logo ABN AMRO

Ready to get started?

Give your service (today) a boost.